KSA Marke

 • Praktische info (december)

  26 november 2017Nieuws

  Beste ouder(s)

  Groot nieuws, want zaterdag (2/12) komt Sinterklaas naar KSA! Samen met zijn entourage van zwarte pieten maken ze er een groot feest van!

  Even wat praktische info:

  • TOKSHOP: Alles is terug aangevuld. Om verdere misverstanden te voorkomen kunt u met vragen altijd terecht bij Astrid Bossuyt (KAB) of Lotte Van de Casteele (JKN). Er zal op zaterdag 2 december tokshop zijn voor de werking. Een prijslijst van al onze artikelen vindt u hier.

   

  • AVONDWERKING: De oudere bannen (KNAPEN-JHN) hebben vanaf zaterdag 2 december ook avondwerking, zodat ze voldoende kunnen leren voor de examens.

   

  • KALENDERVERKOOP: De kalenders zijn in bestelling. Meer info volgt!

   

  • ZATERDAG 9 DECEMBER: Is er gewoon werking voor de jongste bannen, afspraak in Krinkel om 14u (avondwerking voor oudste bannen).  ’s Avonds is de jaarlijkse kaas- en wijnavond voor de ouders van de leiding, georganiseerd door ons O-team.

   

  • ZATERDAG 16 DECEMBER: Is er schaatswerking voor iedereen. Dit is de laatste werking van het jaar 2017! De prijs zal later worden meegedeeld. Afspraak in Krinkel om 14u. Wij zoeken ook nog enkele ouders die het zien zitten om te voeren naar Finlandia (Gullegem) om 14u en/of terug kunnen voeren naar Krinkel om 17u. Na de werking zijn er, voor wie wil, soep en braadworsten voorzien ten voordele van onze kerstmarkt die ’s avonds in Krinkel plaatsvindt in samenwerking met Chiromeisjes Marke, Chiro Don Bosco Kortrijk en JH ’t Arsenaal.

   

  Tot zaterdag!

  De leiding