KSA Marke

 • Schaatswerking

  12 december 2017Nieuws

  Beste ouders

  Zaterdag 16 december sluiten we traditiegetrouw ons werkjaar af met een schaatswerking.

  We spreken af in de KSA om 14u en rijden dan vanuit de KSA naar Finlandia. Gelieve dikke kousen, handschoenen, dikke jas, sjaal en muts mee te nemen. Handschoenen zijn verplicht!

  Om 16u45 spreken we af aan Finlandia om zo terug naar KSA te rijden.

  • De kostprijs bedraagt €7 (in deze prijs zit de inkom, een koekje en een drankje). Gelieve dit cash  mee te geven en af te geven aan leidster Astrid (KAB).
  • Ouders die kunnen voeren naar Finlandia of van Finlandia naar KSA mogen dit laten weten door een berichtje te sturen naar 0471 10 44 61. Gelieve naam (ouder(s) van …) en aantal personen die u kunt voeren te vermelden. Alvast bedankt!

   

  Na het schaatsen geven we met de jeugdbewegingen van Marke een kerstmarkt in de Krinkel. Bij ons kan je een braadworst komen eten of een lekker warme soep komen drinken. Daarnaast bieden we ook frisdrank en frisse pintjes aan. Kom dus zeker de gezelligheid opsnuiven op onze kerstmarkt! Voor de oudste bannen (KN-JHN) is er dus geen avondwerking, jullie zijn uiteraard meer dan welkom op de kerstmarkt!

   

  TOKSHOP: De voetbalkousen kunnen pas geleverd worden in februari, je kan ze wel al bestellen door een bericht te sturen naar 0471 10 44 61.

  (Er zijn 4 verschillende maten: 32-36, 37-40, 41-43 en 44-46)

  KALENDERS: De kalenders zijn in druk! Van zodra ze geleverd zijn zullen we ze de eerstvolgende werking uitdelen. Indien er vragen zijn kunt u altijd terecht bij Maud of Alec (PAG).