KSA Marke

 • Gouwdag +

  26 februari 2018Nieuws

  Beste ouder of voogd

  Op 1 mei 2018 vieren we feest! Onze koepelorganisatie KSA Noordzeegouw bestaat dan 90 jaar en daarom komen we met alle KSA’ers samen voor een reuzespeldag in Ieper. Deze Gouwdag+ is voor alle bannen en dus ook voor jouw KSA’er(s)! Natuurlijk willen wij, KSA Marke, dit uniek moment niet missen. Het belooft een topdag te worden vol spel en plezier.

  In de voormiddag en een deel van de namiddag speelt elke ban een spel in Ieper. In de namiddag komen we met iedereen opnieuw samen en is er een slotmoment op de Grote Markt van Ieper! We staan niet alleen stil bij vrede maar vieren ook met z’n allen een groot verjaardagsfeest!

  Hierbij komen natuurlijk wat praktische zaken kijken. Inschrijven doe je bij onze leiding. Richt je bij Astrid (leidster van de kabouters), zij houdt de inschrijvingen bij en zet de naam van jouw KSA’er(s) op de aanwezigheidslijst. Het is belangrijk dat jouw KSA’er ingeschreven is voor 13 februari want dan is jouw KSA’er die dag zeker verzekerd, heeft hij/zij recht op een vieruurtje en een mouwschildje als aandenken.

  We hebben ervoor gekozen om voor het busplan van KSA Noordzeegouw in te tekenen. Een bus komt ons ophalen dichtbij onze lokalen en voert ons naar Ieper. We nemen opnieuw dezelfde bus terug naar de opstapplaats. Het busvervoer bedraagt  13 euro/pp. Zodra het geld overgeschreven is op het rekeningnummer van KSA Marke dan is de inschrijving volledig. Praktisch informatie wanneer we waar afspreken, wordt later gecommuniceerd. Zorg ook voor een lunchpakket voor jouw KSA’er!

  Heb je nog vragen, neem dan zeker eens een kijkje op de FAQ op www.gouwdagplus.be onder de tab ‘Gouwdag Plus Wat?’ of neem contact op met onze Gouwdag+ verantwoordelijke Astrid (astridbossuyt@hotmail.com / 0471 10 44 61)

  KSA-Groetjes,

  De Leiding van KSA Marke