KSA Marke

 • Ledenweekend

  25 maart 2019Nieuws

  Goed nieuws! We hebben besloten om met alle groepen buiten de wolfjes (die hun eigen '24u' hebben) op weekend te gaan van 3 tot 5 mei 2019. Dit om enkele praktische redenen: als we met een grotere groep zijn, kunnen wij de kosten makkelijker laag houden. Bovendien kunnen de jongsten onder ons  al eens proeven hoe het eraan toegaat op kamp, de ideale voorbereiding dus! De oudste groepen (KN en JHN) zullen uiteraard met de tent gaan, de jongere groepen slapen in gebouwen.

  Alle informatie kan u nalezen in onderstaande flyer. De inschrijvingen gebeuren online via onze site. Klik hier om uw kind in te schrijven of ga via de site naar de pagina 'Inschrijvingen'. Indien u een persoonlijk bezoek wenst (wat aangeraden is als u of uw kind twijfelt of het simpelweg hen eerste weekend is) kan u dit ook vermelden en dan contacteren wij u zo snel mogelijk.

   

  Sportieve olympische KSA-groeten

  De leiding