KSA Marke

• Welkom terug!

13 september 2019Nieuws

Het is eindelijk zover, het nieuwe werkjaar staat voor de deur! De leiding heeft er zin in, hopelijk jullie ook!

Iedereen is welkom op onze startdag op zaterdag 14 september 14u in Krinkel (Markekerkstraat 8). Graag geven we nog even volgende informatie met jullie mee:

Inschrijvingen

Vanaf heden kunnen de ouders en leden zich volledig digitaal inschrijven, het is een eenvoudige en snelle manier en bovendien goed voor het milieu, het bespaart ons namelijk heel wat overbodig printwerk. Wie wil kan nog steeds om een persoonlijk bezoek van de leiding vragen, zeker voor ouders/leden die nieuw zijn in KSA Marke is dit aangewezen. Per mail krijgen jullie de medische fiche, info omtrent lidgeld, de kalender én de contactinfo van de banleiding van uw zoon/dochter.

Online inschrijven kan hier, of surf gewoon naar onze pagina ‘Inschrijvingen’

Kersverse (bonds)leiding!

We verwelkomen dit jaar Guust, Warre, Seppe en Thomas in onze leidingsbende. Benieuwd wie ze zijn en bij welke ban ze staan? Surf naar onze leidingspagina (die na de eerste werking up-to-date zal zijn!).

Oudleiders Astrid en Tom geven de bondsfakkel door aan Stan, die dit jaar onze leiding met hart en nieren zal leiden. Naast vergaderingen vastleggen en leiden, interne discussies en kwalen oplossen, leidingskader maken, schakel tussen de Provinciale werking Noordzeegouw en KSA Nationaal zijn is hij ook het aanspreekpunt voor alle problemen. Jullie kunnen hem altijd bellen of een bericht sturen op het nummer 0473 13 89 05. Stan zal uiteraard nog regelmatig ondersteund worden door zijn ervaren voorgangers Astrid en Tom.

P.S. Verwar onze bondsleider niet met zijn tweelingbroer Mats, die kampleider is!

Kalender

De nieuwe kalender staat ook online vanaf nu. Indien hiervan wordt afgeweken zal de leiding dit tijdig laten weten via Facebook, telefoon en mail! Bekijk onze kalender hier, of surf naar ‘Kalender’ via onze home pagina

Save the date!

KSA Kamp 2020 gaat door van 22 juli – 31 juli voor PAG, JKN & KN. Voor de KAB is dit vanaf 24 juli – 31 juli. Voor de JHN volgt de data nog, afhankelijk van hun fietskamp.