KSA Marke

Inschrijving werkjaar 2019/2020

Vanaf dit jaar kunt u uw zoon/dochter online inschrijven voor het werkjaar van KSA Marke!

Ouders die liever een persoonlijk bezoek wensen kunnen dit nog steeds, door dit aan te vinken in onderstaand inschrijvingsformulier.

Groep van het lid dat u wil inschrijven. Wolfjeswerkingen vinden één keer per maand plaats.
Het e-mail adres van de vader, moeder of voogd
*U kan zich uitschrijven wanneer u maar wilt, vooral aangeraden voor diegene die niet (regelematig) op Facebook actief zijn, of voor zij die altijd op de hoogte willen zijn over wat er speelt in KSA Marke.
Het telefoonnummer (GSM) waarop wij u kunnen bereiken.
De leiding doet huisbezoeken voor ouders die graag extra uitleg willen over KSA, onze activiteiten, kamp en weekends.
Zijn er nog dingen die de leiding moet weten? Medicatie, allergieën, ...
Ik geef toestemming dat er beeldmateriaal van mijn kind gemaakt wordt gedurende het komende KSA-jaar (2019-2020) en geef toestemming dat deze foto’s of ander beeldmateriaal door KSA Marke, de provinciale werkkringen en KSA Nationaal vzw gebruikt kunnen worden voor organisatiedoeleinden (cf. sociale media, website, leden- en leidingstijdschrift, publicaties …). Voor het maken en publiceren van sfeerbeelden of niet-gerichte foto’s is toestemming niet vereist. Verschijnt er achteraf toch een foto of filmpje waar je niet tevreden over bent, neem dan contact op met onze media-verantwoordelijke Roos Van de Casteele
De persoonsgegevens die we verkregen bij inschrijving verwerkt door KSA Marke. De gegevens gebruiken we om je te contacteren en op de hoogte te houden van onze werking en activiteiten. Bovendien geven we de gegevens door aan KSA Nationaal vzw via het digitaal ledenbestand (Digit) voor de aansluiting bij KSA Nationaal vzw, voor het afsluiten van de nodige verzekeringen en het versturen van de leden- en leidingstijdschriften. Meer informatie over ons beleid rond gegevensverwerking en je rechten omtrent je gegevens vind je in onze privacyverklaring op www.ksa.be/privacyverklaring.